Pajak Gadai Malaysia
gadai untuk wang tunai
pengeluaran pinjaman gadai janji terpantas
pajak gadai malaysia
pawn for cash
pengeluaran pinjaman gadai janji terpantas
previous arrow
next arrow

Servis Kami

Pajak Dengan Kami

Jual Kepada Kami

Pinjam Daripada Kami

Beli Dari Kami

Servis Kami

Pajak Dengan Kami

Tukar Barang Berharga anda kepada wang tunai dengan segera, dan nikmati kemudahan pembaharuan jauh tiket pajak gadai anda di mana-mana kedai Well Chip!

Jual Kepada Kami

Jual atau tukar barang kemas dan jam berharga anda dan pakar penilai kami akan beri anda harga yang terbaik untuk barang tersebut.

Pinjam Daripada Kami

Kami ada bekal servis pinjaman untuk membiayai keperluan pelaburan peribadi atau korporat anda, daripada pinjaman gadai janji hartanah kepada pembiayaan pengedar, berikan anda perkhidmatan pinjaman wang yang direka khas dan bebas dari kerumitan.

Beli Dari Kami

Pilih daripada pelbagai jenis barang kemas terpakai dan baru serta jam tangan mewah, dan nikmati penjimatan sehingga 50% daripada harga runcit asalnya.

 
 

E-MEL
marketing@wellchip.com.my

WAKTU PEMBUKAAN

Mon to Sun: 8am – 6pm

Ada soalan? Hubungi kami sekarang!

  Kedai Pajak Well Chip Sdn. Bhd. ialah sebuah Kedai Pajak berlesen terkemuka di Malaysia. Dengan memberi peluang kepada pelanggan kami untuk meminjam terhadap barangan berharga mereka, kami telah mengukuhkan kedudukan kami sebagai peneraju dalam industri pajak gadai selama lebih 10 tahun. Kami menawarkan pelbagai pinjaman dengan kadar yang kompetitif dan terma yang fleksibel supaya semua orang boleh mendapatkan wang yang mereka perlukan.

  Misi kami adalah untuk menyediakan penyelesaian pajak gadai dan perdagangan terbaik kepada pelanggan kami dengan tumpuan yang kuat untuk menyediakan pengalaman pelanggan yang cemerlang. Kami komited kepada standard kualiti perkhidmatan tertinggi dan kadar paling kompetitif dalam industri.

  ALAMAT
  7. Batu7,Jalan Kota Tinggi. Taman Pandan, 81100 Johor Bahru

  E-MEL
  marketing@wellchip.com.my

  OPENING HOURS
  Daily: 8am – 6pm

  Ada soalan? Hubungi kami sekarang!